رزین چیست و کار با آن چگونه است؟

رزین چیست و کار با آن چگونه است؟

رزین چیست و کار با آن چگونه است؟

Blog Article

این ویژگی موجب می‌شود که در برخی کاربردها، به صرفه‌تر و با دوام‌تر باشد.

رزینهای پلی استر در حقیقت پلیمرهای ترموست هستند که از طریق یک واکنش شیمیایی ساخته می شوند.

این مقاله به رزین‌های پلی‌یورتان می‌پردازد و ترکیب، کاربردها، مزایا و آینده‌ای را که در چشم‌انداز فناوری به‌سرعت در حال تکامل دارند، بررسی می‌کند.

حال پرسشی که مطرح می گردد این است که رزین ها چه کاربردی در صنعت رنگسازی دارند؟

رزینها سبب افزایش چسبندگی رنگ را به زیرلایه (مانند چوب، فلز یا بتن) شده و از رنگ در برابر پوسته شدن یا جدا شدن از سطح محافظت می کنند.

پلی‌یورتان دارای توانایی تاخیر در انتقال حرارت است. این ویژگی به آن کمک می‌کند که در ساخت ایزولاسیون‌های حرارتی و صوتی مورد استفاده قرار گیرد.

رزین های پلی اورتان ضد خش در دسته رزین های صنعتی قراردارند .پلی اورتان ضد خش به دلیل مقاومت بالای مکانیکی همچنین مقاومت در برابر عوامل جوی و محیطی به عنوان لایه نهایی و پوشش بر روی سنگ های تزئینی نما در صنایع ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرند .

با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این برداشت شده از صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

این پلیمرهای همه کاره با تحقیقات مداوم، شیوه‌های پایدار و کاربردهای در حال تکامل، آماده هستند تا آینده مواد را به روش‌های کاملی شکل دهند.

رزین ها به دسته های مختلفی تقسیم می شوند و هرکدام ویژگی های خاص خود را دارند. این دسته بندی ها شامل موارد زیر می شوند.

این مقاومت سایشی با بهره گیری از رزین های پلی اورتان محقق می شود که می توانند مقاومت سایشی رنگ ها را افزایش قابل توجهی دهند.

این پوشش از خواص فیزیکی و مکانیکی خوبی برخوردار است. این پوشش، سخت، روشن، انعطاف پذیر، چسبندگی قوی، مقاوم در برابر سایش است.

از معروف ترین رزین های پلیمیری می توان به رزین اپوکسی، رزین پلی استر و رزین پلی اورتان اشاره کرد. این رزینهای مصنوعی اغلب به عنوان چسب، پوشش و ترکیبات قالب گیری به کار می روند.

ابزارهای پلی اورتان و پلی استایرن جایگزین مناسب گچ بری سنتی با وزن بسیار سبک و صرفه اقتصادی و سرعت نصب بالا.

Report this page